Τρίτη, Μαρτίου 4

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΚΚΟΙΠΗΑ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΕΚΚΟΙΠΗΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ 5 ΜΗΝΩΝ!

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΟΛΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!


  • ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΟΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


  • ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΙΤΗ 26/2, 11.00 πμ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ



    Σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος εργαζόμενων της ΔΕΚΚΟΙΠΗΑ (Δημοτική Επιχείρηση Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Ηρακλείου Αττικής) τονίζεται: «Η Δημοτική Αρχή αρνείται για ακόμη μια φορά να δώσει ουσιαστική λύση στο πρόβλημα της ΔΕΚΚΟΙΠΗΑ που είναι απλή και μοναδική. Να πάρει απόφαση να περάσουν οι δραστηριότητες της επιχείρησης στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και οι εργαζόμενοι με προσωποπαγείς θέσεις σ’ αυτά. Οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν σε κανένα να ναυαγήσει μια επιχείρηση που επί 19 χρόνια, προσφέρει τις υπηρεσίες της στους Δημότες του Ηρακλείου σε τόσο ευαίσθητους τομείς».



    Η Ασημίνα Κάλφα, εργαζόμενη στη ΔΕΚΚΟΙΠΗΑ μας είπε: «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τον τελευταίο χρόνο έχουν κορυφωθεί. Παραμένουμε απλήρωτοι 5 μήνες. Η Δημοτική Αρχή αρνείται να πάρει απόφαση και όλο το αναβάλει. Εχουν γίνει επανειλημμένα Διοικητικά Συμβούλια με παρουσία γονιών και εργαζόμενων χωρίς να δοθεί καμία λύση. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να σταματήσουμε την επίσχεση εργασίας που έχουμε ξεκινήσει την Δευτέρα μέχρι να νικήσουμε. Το υπάρχον καθεστώς μας δημιουργεί μεγάλη αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Η απεργία που έχει κηρύξει η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα βοηθήσει στο άπλωμα του αγώνα».

    1 Comments:

    Blogger Kazahn said...

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2008  

    Δημοσίευση σχολίου

    << Home